verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Traject

Inventarisatie: 

In een eerste gesprek luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten, indien gewenst brengen wij een bezoek bij klanten thuis om de sfeer van een huis of inrichting te proeven, een bouwkundige tekening is daarbij zeer welkom. 

Ontwerp en offerte: 

Op basis van dit eerste gesprek maken wij voor u een 3D tekening, voorzien van een offerte,wij hebben voor ieder budget mogelijkheden, en zorgen ervoor dat er juiste prijs/kwaliteit verhoudingen zijn, ook verzorgen wij voor u indien gewenst ook sloop/leidingwerk. 

Vervolggesprek: 

Wij bespreken de gemaakte offerte met u en kijken of er nog verbeter punten zijn. 

Goedkeuring: 

Het ontwerp en de gespecificeerde offerte worden samen met u besproken, dit zal een soepel lopend traject zijn waarbij uiteindelijk beide partijen hun goedkeuring verstrekken zodat niemand voor verrassingen komt te staan. 

Werkvoorbereiding: 

Zodra dit alles is afgerond beginnen wij met de werkvoorbereiding, er wordt ingemeten,de nodige materialen worden besteld en kan het productieproces beginnen, eventuele knelpunten kunnen wij tijdens deze werkvoorbereiding herkennen en oplossen. 

Productie: 

Als alle materialen binnen zijn starten wij het productieproces, hierbij maken wij gebruik van ervaren vakmensen, en machinepark. 

Montage ter plaatse 

De montage en/of e.v, sloop en leidingwerk wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd

Wij proberen dit in een zo´n kort mogelijk tijd en op afspraak te realiseren zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Klanttevredenheid 

Meer dan 90% procent van onze opdrachten komt voort uit mond op mond reclame, na afronding van uw project horen wij daarom graag uw reactie via ons reactieformulier.