verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Itho Novy

Itho in vanaf nu Novy keukenventilatie om stil van te worden.

De passie voor stilte om de consument te laten genieten in de keuken, vormde de inspiratie voor Novy en Itho om de krachten te bundelen. En die focus past precies bij hét merk met een specialisme voor stille afzuigkappen: Novy. Dé merknaam die Novy Nederland voortaan als de merknaam op Itho afzuigkappen voert. Bekijk de film en beleef de stilte van Novy.

Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat er in uw keuken afspeelt. Daarom biedt Novy stille afzuigkappen. Voor een intense keukenbeleving. Laat u inspireren.

De keuken van nu is meer dan ooit een sociale plek waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Waar u vooral wilt genieten van gezelligheid en comfort. Stille keukenventilatie ondersteunt bij uitstek die behoefte. Voor een intensere keukenbeleving. Als specialist in stille keukenventilatie biedt Novy een compleet eigentijds assortiment stille afzuigkappen om dé perfecte keukenbeleving te creëren in de keuken van vandaag.

Kiest u voor een combinatie van de Novy-afzuigkap en een Novy-inductiekookplaat geniet dan van de mogelijkheid om uw afzuigkap te bedienen vanaf de kookplaat met InTouch. Deze unieke functie zit standaard op de Exclusive, Elegance en Zen. En optioneel op de Elan, Colombe, Caractère, de Luxe Touch en vlakscherm (D663 en D693) afzuigkappen. Verken onze collectie en ontdek de stille kracht van Novy afzuigkappen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding