verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Atag

ATAG is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur. Innovaties op gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang, maar ook de doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik. ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken en design houden. ATAG heeft de exclusieve Magna design lijn en Grafietlijn. Keukenapparatuur van ATAG maken uw keuken mooier en een stuk praktischer.

ATAG staat achter de kwaliteit van haar keukenapparatuur. ATAG heeft de unieke G8 garantie. Acht jaar garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon. Lees meer over de unieke G8 garantie.

De ATAG showroom vindt u in Duiven aan de A12 bij Arnhem. In onze showroom vindt u de complete collectie keukenapparatuur van ATAG. Hier kunt u in alle rust de apparaten en designs beoordelen. Lees meer over onze showroom  en/of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

ATAG weet hoe moeilijk het is de juiste keukenapparatuur in de keuken en passend bij uw kookwensen te vinden. Uw idee over uw keuken is vaak compleet, maar de invulling van de keukenapparatuur wellicht nog niet. En dat terwijl juist de keukenapparatuur uw keuken helemaal af maakt! Van tevoren kunt u nadenken over de gewenste kooktechniek, de functionaliteiten van een oven of juist een combi-magnetron, over het type afzuigkap en zelfs over de kleur van de keukenapparatuur. Op deze pagina kunt u eenvoudig ATAG keukenapparatuur zoeken, vergelijken, bewaren en printen. Zo kunt u uw beslissingen in een vroeg stadium maken, zodat u goed voorbereid uw keuken koopt.

Voor meer informatie bezoek geheel vrijblijvend onze showroom, of bekijk hier de brochure.

Ook benieuwd welke acties er momenteel actief zijn bij atag kijk dan hier.  

afbeelding
afbeelding
afbeelding