verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Etna

Kiest u voor ETNA, dan kiest u voor 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Elke dag opnieuw vertalen we de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken we waar wat we beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche. In thuishaven Duiven (bij Arnhem) werken 380 medewerkers gepassioneerd samen aan een gezamenlijke strategie: innovaties doorvoeren in nieuwe ontwerpen en een klantgerichte dienstverlening aanbieden.

De Hollandse keuken heeft een eigen karakter. Een karakter dat ETNA al 155 jaar door en door kent. Die typisch Nederlandse ontwerpstijl is wereldwijd bekend: Dutch design staat alom te boek als mooi, maar functioneel. Stijlvol, maar degelijk. Onze ontwerpers begrijpen die behoefte aan eerlijke klasse en vertalen die naar exclusieve ontwerpen. Dat ziet u. Dat merkt u. En dat is nu precies het voordeel van die oer-Hollandse wortels van ETNA.

Bij ETNA willen we op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Ons adviescentrum is er dan ook speciaal voor u; hier kunt u kennismaken met onze volledige collectie én met onze uitstekend onderlegde adviseurs. Ook onze productzoeker op deze website kan u prima helpen bij uw keuze. Desgewenst kunt u het gewenste apparaat direct aanschaffen via onze online Kwaliteitsleverancier. Tot slot verzorgt ETNA ook leuke en leerzame evenementen: van kookdemonstraties en speciale woonzaterdagen tot kinderkooklessen.

Voor meer informatie bezoek geheel vrijblijvend onze showroom, of bekijk hier de brochure.

afbeelding
afbeelding