verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Itho Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven, met een assortiment dat bestaat uit verwarming-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Gebruiksgemak en design zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Een keuken die voorzien is van alle gemakken, zorgt voor comfort en woonplezier. Dat geldt zeker ook voor het comfort dat direct warm en kokend water in een keuken met zich meebrengt. Itho Daalderop heeft een compleet assortiment warm- en kokendwaterproducten, die zich onderscheiden op basis van gebruiksgemak, veiligheid en innovativiteit.

Een keukenboiler zorgt ervoor dat u altijd zonder wachttijd een royale hoeveelheid warm water kunt tappen. Wanneer u warm water gebruikt van bijvoorbeeld de cv-ketel, is er altijd een wachttijd op warm water. Zeker omdat in veel woningen de cv-ketel op zolder hangt. Met een keukenboiler behoort wachten tot het verleden. Een kokendwaterboiler met kraan is nóg praktischer. U kunt hiermee in een fractie van tijd een kop thee zetten, tomaten ontvellen of een eitje koken.

afbeelding
afbeelding
afbeelding