verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Doeco

De Grootste collectie keukenaccesoires

Doeco is opgericht door Steef Doekemeijer en startte op 1 juni 1971 met een klein team van slechts 3 mensen, een klein programma en veel enthousiasme. 
De naam Doeco komt van Doekemeijer en collega’s. In het begin bestond het verkoopprogramma voornamelijk uit roestvrijstalen standaard en maatwerkbladen. Later werd er een eerste mengkraan opgenomen in het programma, een wandafsluitprofiel, snijplanken en zo werd het basisprogramma steeds verder uitgebreid tot het enorme pakket van meer dan 3500 keukenaccessoires dat momenteel wordt aangeboden.


De behuizing waarin Doeco startte werd al heel snel te klein en na enkele jaren werd een nieuw gebouwd bedrijfspand betrokken aan de Staringlaan te Waddinxveen. Ook dit pand met 4000 m2 kantoor- en magazijnruimte werd weer te klein. Er volgde een tweede volledige nieuwbouw, dit keer op bedrijventerrein Coenecoop 1. Dit pand werd in 1990 in gebruik genomen. Op 7500 m2 staat een bijzonder modern geoutilleerd bedrijfsgebouw waarin zeer efficiënt gewerkt kan worden. In België werd met verkoopactiviteiten gestart in 1985. Eerst in Gent (St. Amandsberg) en sinds 1996 in Brasschaat vanuit een mooi uitgeruste vestiging.

 

Al onze magazijnen zijn uitgebreid en goed gevuld, het allereerste transportbusje, een tweedehands Ford transit, is alweer lange tijd opgevolgd door een perfect eigen wagenpark van 4 vrachtwagens met wisselcontainers en 3 forse bestelbussen. Allen bemand met zeer ervaren chauffeurs om alle bestellingen netjes, op tijd en schadevrij te bezorgen. Onze verkoop-, administratieve-, logistieke- en dtp-teams zijn zeer kundig en ervaren. Alles binnen ons bedrijf is goed afgestemd op de enorm gegroeide vraag naar onze producten. Het aantal medewerkers is gegroeid naar een totaal van 45 mensen. Vele medewerkers zijn al meer dan 10 of 25 jaar aan het bedrijf verbonden. Een klein aantal zelfs nog langer. Wij hebben dus niet alleen trouwe, maar bovenal ervaren medewerkers, die hun grote kennis op keukengebied graag met u delen.

Ons programma is gedurende alle jaren steeds helder getoond in een aansprekende catalogus, die beschikbaar is voor onze klantenkring, de Nederlandse en Belgische keukenstudio’s en interieurbouwers. Onze klanten en ook consumenten kunnen tevens sinds vele jaren ook alle informatie verkrijgen via de zeer uitgebreide en up-to-date gehouden internetsites www.doeco.nl en www.doeco.be, de laatste site is inmiddels ook Franstalig beschikbaar.
Wij hebben ons, vanaf de start in 1971, ontwikkeld tot toonaangevende totaalleverancier voor de inrichting van de keuken. Werkbladen, spoelunits, verlichtingen, keukenkranen, keukenaccessoires, barkrukken, montagematerialen, afvalsystemen, beeld- en geluidsapparatuur, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Wij blijven vooruitzien om klaar te zijn voor de lange toekomst die wij nog voor ons hebben.
Gisteren is voorbij, vandaag moeten we het doen en morgen gebeurt het.

afbeelding