verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Whirlpool

Vandaag de dag moeten we allemaal ons steentje bijdragen om de wereld groener te maken. Daarom biedt Whirlpool u het Green Generation assortiment aan: de meest milieuvriendelijke huishoudelijke apparatuur. Deze producten, uitgerust met de intelligente

 

6 prestaties met een buitengewoon laag energie- en waterverbruik. Goed voor uw portemonnee, en nog beter voor het milieu. En dankzij de vormgeving zien ze er nog mooi uit ook. Het Green Generation assortiment van Whirlpool komt tegemoet aan uw wens om het milieu te beschermen: samen kunnen we het verschil maken.

De Whirlpoolsensoren zorgen voor een betere houdbaarheid van het voedsel evenals schitterende eindresultaten bij het koken en afwassen.Whirlpool besteedt continu aandacht aan de behoeften van de consumenten die huishoudelijke apparatuur met een laag energieverbruik willenhebben. Daarom hebben wij de exclusieveenergieverbruik in elke omstandigheid te garanderen. Daarbij worden ze gecombineerd met een elegant design.

 

6 th Sense® apparaten voelen hun omgeving aan dankzij speciale sensoren en passen zich automatisch aan. Deze6 th Sense® technologie ontwikkeld om topresultaten te behalen, en gebruiksvriendelijkheid en een effi ciënt6 th Sense® apparaten van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt.

Meer weten over Whirlpool inbouw apparatuur? bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom of bekijk hier de catalogus.

afbeelding
afbeelding