verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Liebherr

Het familiebedrijf Liebherr werd in 1949 door Hans Liebherr opgericht. Het grote succes van zijn eerste mobiele, eenvoudig te bouwen en betaalbare torenkraan was de basis waarop het bedrijf floreerde. Tegenwoordig is Liebherr niet alleen één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van bouwmachines maar ook een erkend leverancier van technische, innovatieve producten en diensten in verschillende branches. Over de jaren is het familiebedrijf uitgegroeid tot een groep waar 32.600 mensen verdeeld over alle continenten en meer dan 100 bedrijven werken.

De naam Liebherr staat niet alleen voor producten en dienstverlening. Hij is ook een synoniem geworden voor ideeën en innovaties; het succes van de Liebherr-groep op de wereldmarkt is de bevestiging. Met haar uitgebreide assortiment – van mobiele kranen tot graafmachines, vliegtuigonderdelen, rupsvoertuigen, wiellaadschoppen, betonmengmachines en nog veel meer – is de Liebherr-groep één van de grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld.

Wij willen u erop wijzen dat er ook Liebherr producten in de markt worden aangeboden die niet door Buram Electro op de Nederlandse markt zijn geïmporteerd. Dit zijn vaak overjarige producten, producten die niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt, producten met andere technische specificaties of producten uit buitenlandse restpartijen. Het kan voorkomen dat Buram Electro niet de juiste onderdelen of andere technische gegevens van deze producten in haar servicesysteem heeft opgenomen. Wanneer een door derde geïmporteerd product bij Buram Electro wordt aangeboden voor service- of garantieverlening zal Buram Electro u terugverwijzen naar de partij waarmee u de koopovereenkomst heeft gesloten (uw leverancier). Deze zal vervolgens de aanvraag voor service of garantieafwikkeling met zijn toeleverancier moeten opnemen.Voor een optimale service en garantieverlening wijzen wij u erop altijd te informeren of het door u aan te schaffen product afkomstig is van de Nederlandse importeur Buram Electro.Bij reparaties aan Liebherr producten, uitgevoerd door derden, zonder schriftelijke toestemming van Buram Electro BV vervalt alle aanspraak op garantie.

Voor meer informatie bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom, of bekijk hier de catalogus.