verkoop, montage en aansluitingen van keukens en badmeubelen

Tristar

Keukens met sterallure

Daar kunt u bij Tristar Keukens op vertrouwen. Al meer dan 35 jaar fabriceren wij keukens in alle soorten en maten. U kunt dus bouwen op onze jarenlange ervaring. 

Tegelijkertijd staan we midden in de moderne maatschappij. Dus snappen we dat uw keuken meer is dan een´kookeiland´. Daarom ontwerpen en fabriceren we prachtige keukens die naadloos passen bij uw eigen leefomgeving en levensstijl. Zo bent u verzekerd van een degelijke keuken met echte sterallure!
Geen sterallures bij ontwerp en productie
We houden wel van een keuken met sterallure. Maar zeker niet van sterallures bij het uitwerken van uw wensen. Tristar keukens luistert echt naar uw wensen en baseert elk ontwerp op vragen vanuit de markt.
Wij maken een doordacht en fraai ontwerp, zodat u kunt genieten van een mooie, comfortabele en functionele keuken. Ergonomie, materiaalkeuze, innovatieve opbergsystemen en ingenieuze sluitingen: wij kennen alle mogelijkheden.
afbeelding

Waarom een Tristar keuken


10 redenen om te kiezen voor een Tristar keuken

1. Gedegen, Nederlands fabrikaat

2. Snelle levertijden

3. Gehele productie in eigen huis

4. Keuze uit meer dan 5000 kleuren

5. Keuze uit meer dan 50 modellen

6. Maatwerk geen probleem

7. Hoogste kwaliteit scharnieren, lades en binnenwerken in een corpus van 18 mm dik

8. Geen overbodige boringen in binnenzijde van kasten

9. Grote keuze in frontmateriaal zoals: massief/fineer hout, accryl hoogglans, mdf-folie, mdf zijde- en hoogglans gelakt, melamine

10. 10 jaar garantie op foliedeuren van keukens gekocht na 01-05-2010

afbeelding

In onze nieuwe brochure geven we u een voorproefje van wat we allemaal te bieden hebben. Van klassiek tot modern, van greeploos tot nostalgisch, u vindt het allemaal.
De mogelijkheden zijn oneindig.

Klik hier om door de nieuwe brochure te bladeren.